Mis puutub Itaalia kööki, siis valikuvõimalused on suured ja meeldivad. Ehtne Itaalia restoran on varjupaik toidusõpradele, kes otsivad maitsvaid ja suussulavaid toite. Siin on mõned kõige ahvatlevamad toidud, mida sellisest restoranist leida võib:
Pasta Carbonara: see klassikaline Rooma roog ühendab al dente pasta, munad, Pecorino Romano juustu, pancetta või guanciale (Itaalia soolatud sealiha) ja värskelt jahvatatud musta pipra. Tulemuseks on rikkalik ja kreemjas pastaroog, mis on tõeline mugavustoit.
Margherita pitsa: Itaalia köögi põhiosa Margherita pitsal on õhuke ja krõbe koorik, mis on kaetud värske tomatikastme, mozzarella juustu, basiilikulehtede ja tilga oliiviõliga. See on lihtsus oma parimal moel, mis võimaldab koostisosade kvaliteedil särada.
Osso Buco: see Milano spetsialiteet koosneb hautatud vasikalihasäärtest, mis on keedetud maitsvas puljongis köögiviljade, valge veini ja aromaatsete ürtidega. Liha muutub uskumatult pehmeks ning luu sees olev luuüdi lisab roale luksuslikku küllust.
Risotto alla Milanese: Milanost pärit kreemjas ja mõnus riisiroog, risotto alla Milanese on valmistatud Arborio riisist, safranist, võist ja Parmigiano-Reggiano juustust. Safran annab sellele elava kollase värvuse ja erilise maitse.
Tiramisu: ükski Itaalia eine ei ole täielik ilma sellise mahlaka magustoiduta nagu tiramisu. Espressos ja likööris leotatud ladyfingeri kihid vahelduvad mascarpone juustu, munade ja suhkru kreemja seguga, seejärel puistatakse üle kakaopulbriga. See on taevalik maitsete ja tekstuuride kombinatsioon.
Ossobuco: see traditsiooniline Milano roog sisaldab valge veini, puljongi, köögiviljade ja aromaatsete ürtidega hautatud vasikavarre. Liha muutub uskumatult pehmeks ning rikkalik maitsekas kaste sobib suurepäraselt risoto või polentaga.
Caprese salat: Värskendav ja särtsakas salat Caprese sisaldab küpseid tomateid, värsket mozzarella juustu ja basiilikulehti, mis kõik on üle niristatud ekstra neitsioliiviõli ja balsamico glasuuriga. See on lihtne, kuid veetlev maitsete kombinatsioon.
Fettuccine Alfredo: see Roomast pärit pastaroog koosneb värsketest fettuccine nuudlitest, mis on visatud rikkalikus kastmes või, parmesani juustu ja koorega. Tulemuseks on sametine maitsev pastaroog, mis on lihtsalt vastupandamatu.
Itaalia köök on tuntud oma lihtsuse ja kõrgekvaliteedilistele toorainetele rõhumise poolest. Ükskõik, kas naudite kreemjat pastarooga, maitsvat risotot või maiustate end taevaliku magustoiduga, Itaalia restorani maitsvad toidud jätavad teid kindlasti enama järele.